Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HOPP

en dörröppning

mot nya tider?

det visar väl sig

vad det lider

ett fönster som

slås upp mot våren?

en slutlig läkedom

för såren?

 

 

det finns en glädje

i förväntan

en strimma lyser upp

i gläntan

Du leder mig

Du sammanförde

och det jag hörde

det berörde

 

 

LARZ GUSTAFSSON   4/2 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 196 gånger
Publicerad 2016-02-04 13:33



Bookmark and Share


  mare VIP
Fin dikt!
2016-02-06

    Marica Dahl
En trösterik och hoppingivande text, dessutom med ett snyggt upplägg som gör orden både lätta att läsa och att ta till sig!
2016-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP