Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om nationalekonomi, äldreomsorg, bostadspolitik, försvarspolitik, invandringspolitik och utbildningspolitik


girigbukar å jubelidioter

de stakar tilllsammans ut
den väg som folk ska gå

ovetande om det slukhål
de skapat av sin övertygelse

undrar om de själva kommer att
kliva i det?




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Bengt VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-02-04 14:24



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
En dag, så.......
2016-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP