Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Beroende av vem man är och kanske än mer hur man blivit sedd och viskad om, omtalad av andra som trott sig veta någonting av vikt.


Det är då bra konstigt ändå




Man är väl bara den man är,
om än sedd med andras ögon.
Sedd på lik en sorts symbol för något
och kanske också själv
utan stor vetskap om det.

Hur andra ögon ser på en.
Bara en aning om,
om man skall gå mer historiskt till väga.
Hur en blivit betraktad
och behandlad som förut.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-05 16:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP