Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan utspilld mjölk

Mellan utspilld mjölk,

försenade tåg

och konsumkvitton;

 

Mellan skrikande barn,

gassande sol

och hungriga katter;

 

Mellan födsel och död,

på virvlande,

outgrundliga vägar

 

söker vi

meningen...

 

------------------------------------------------------
För illustrationen tackar jag pixabay och användaren artemtation

https://pixabay.com/en/drip-milk-pour-liquid-food-175551/




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 617 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-02-05 00:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)