Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ta inte ut någon skadeglädje i förskott. Det handlar inte om mig. Och ändå gör det det. Eftersom det handlar om solidaritet med en vän.


PSYKAKUTEN

varför blir man INLÅST

på psykakuten?

vem är det som ansvarar

för besluten?

och hur vet man när de ska

släppa ut en?

din kontakt med världen

blir nästan bruten

 

 

finns det nån som verkligen

följer lagen?

vem av oss kan bli

tvångsomhändertagen?

måste denna vårdform

förbli helt sluten?

varför blir man INLÅST

på psykakuten?

 

 

varför ska man straffas

när man är trasig?

ser de dig som farlig

och rentav knasig?

hög tid nu att nån vågar

öppna truten

VARFÖR blir man INLÅST

på psykakuten?

 

 

LARZ GUSTAFSSON  5/2 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 263 gånger
Publicerad 2016-02-06 07:12



Bookmark and Share


  mare VIP
Mycket tänkvärd text
vi lever i ett infekterat
samhälle!
2016-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP