Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KLOAKRADION

 

kloakradion spelar

imbecill musik

pastellfrisbees från

systemets popfabrik

den kväljande plasten

ligger som ett dok

och det sitter hullingar

på varje krok

 

 

 

det skvalas på bussar

och i varuhus

det maler mekaniskt

detta bakgrundsbrus

det är som att veva

på ett positiv

visst låter det klatschigt

men det saknar liv!

 

 

 

jag vill inte matas

av maskinerna

det tjatas och pratas

om sekinerna

om hitlistor, karriär

och statusjakt

men då har man missbrukat

musikens makt

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     9/1 2013

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 138 gånger
Publicerad 2016-02-06 19:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP