Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tvehågsen


Älskar, älskar inte

Älskar, älskar inte
Jag är tvehågsen
Slits mitt itu mellan två
Vad är kärlek? Vad är åtrå?
Jag älskar den ena och jag åtrår bägge
Vad ska en stackars flicka göra?
Jag kan inte välja




Fri vers (Fri form) av Susa
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-07 16:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Susa
Susa