Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sikt

 

det jag förlorat

förlorar jag igen

och igen och igen

 

vid varje förlust

växer det

 

matstrupen

förvandlas

till ett järnspett

 

 




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 469 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-02-07 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP