Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om ibland, så där som det kan vara.


En del människor




Ibland får man en lustig fråga, du vet.
Är du lycklig?
Vad vad svarar man på det?

Lyckan kommer ju till en ibland.
Man kan se någon, ung eller gammal
titta ut över havet, drömmande.

Är den människan lycklig?
Undra kan man göra då
men vad svaret blir om man inte frågar?

Eller så frågar man.
Är du lycklig?
Vad svarar man på det?

Folk tänker inte så, på det viset.
Man bara låter känslor och tankar komma.
Så vad tänker de väl då på?




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-02-08 08:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP