Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dimma

 

ett övergivet barn blir tyst

tills den lär sig ordet mamma

skriker efter mamma överallt

får inget svar

blir tyst

 

litar inte på någon




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 371 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-02-08 21:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tänkvärd text
Mvh annokas
2016-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP