Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och andra dagars tanke.


Dagens aforism 20160209



För att hjälpa sig
att få perspektiv.

Hjälper jaget någon
att hjälpa sig själv.




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 551 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-09 11:29



Bookmark and Share


  mike irow
centrum uniwersum
jaget nås deras kanter
jag kan läsa dig
och i dig svaret har många ansikten
2016-02-10

    ej medlem längre
Ja så funkar det nog! Finurligt fångat i få ord!
2016-02-10

  Gisela Nordell
rolig och tankeväckande!
2016-02-10
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP