Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN DÖRR ÖPPNADE SIG



En dörr öppnade sig idag
och en ny kvinna kom ut

Tankarna pulserade och
och positiva vibbar bildades

Tankar blev till verklighet
och stegen kändes lätta

Luften jag andades kändes
Kall och klar med vårinslag

Fåglarna kvittrade så glatt
och änderna simmade i vår sjö

Jag gläntar på nya äventyr
vart det bär vet jag ej

Men till höga höjder ska
jag till åter igen




Fri vers (Fri form) av Fånga dagen
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-09 15:31



Bookmark and Share


  anits VIP
Positivt skaldat!
2016-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen