Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En paradox är en mening som verkar skenbart omöjlig. Men det är som sagt till det yttre. Som en aforism ungefär, fast skruvad.


Dagens paradox 20160209





Vissa upplevelser måste upplevas.
De låter sig sällan beskrivas på annat sätt.




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-09 20:38



Bookmark and Share


  mike irow
så sant
2016-02-09
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP