Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Telefon Ringer Svagt

Ingen rubrik idag
du har redan gått ifrån
telefonsignalerna
den brutna linjen mellan oss
vem är du egentligen
kan du aldrig vara tyst nu
det är helt mörkt härinne
jag kan inte se mina händer
trevande framför och
var det något som rörde sig
var det du var det någon annan
något annat du någon annan gång
det borde finnas en vägg här
jag kan ännu höra dem
hjärtljuden andningen vinden
när du stod helt nära
du lyfte din öppnade hand
höll den strax ovanför mitt huvud
som en välsignande gest
vid morgonsamlingen på Narconon
vi skulle göra så mot någon
vi tyckte mycket om
vi gjorde inga rubriker då
inte heller senare
varför är det så förbålt mörkt här
verkar inte finnas möbler alls
inte heller några väggar
är allt bara en illusion
hör en telefon ringa svagt
i en annan lägenhet




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-09 23:07

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tycker väldigt, väldigt mycket om den här dikten! Dess mystik, flytande klanger och mycket poetiska formuleringar!
Känslan av att inte riktigt finnas...
Det ger mig inspiration att läsa den!

2016-09-06

  Schizooliza
Bra! Känns o mycket nerv o närvaro.
2016-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP