Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Myrprinsessorna

det var den dagen
när myrorna fick vingar
solen stod redan högt på himlen
och vinden var knappt
ens kännbar
mima kära vänner och anhöriga
var alla redan döda
jag stod ensam på berget
och betraktade dem tigande
eftertänksamt och stilla
de fyllde den rappade väggen helt
kröp på mina sandaler
och parningsaktiviteterna
såg ut som tredje världskriget
luften var full av myrsekret
hannarna föll döda ner
nästan som de varit mänskliga
medan myrprinsessorna
utropades till drottningar
och kunde aldrig flyga mer
med sina avbitna vingar




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-11 00:56

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Sorglig värld för myrorna... men de vet inget annat..
2016-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP