Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIVET I EXIL

jag tänker inte låta mig brytas ner
jag tänker inte tiga med vad jag ser
jag tänker protestera mot det jag hör
om det jag hör är sådant jag tycker stör
det här är otvetydigt och raka rör
från en som delvis valt att stå utanför
så kalla det för punk eller vad ni vill
det kommer inte från någon imbecill

mig kan man inte köra med som ett hjon
och hoppas på att jag kanske tappar tron
för tron är inget påhäng, ett attribut
Guds trofasthet är stor och tar aldrig slut
jag tänker inte låta mig hunsas mer
och inte gå i ledband som albert speer
jag skapades till frihet, ska fri förbli
och passar inte det kan man gå förbi


LARZ GUSTAFSSON  11/2 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 207 gånger
Publicerad 2016-02-11 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP