Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi Bara Inte Visste

Det regnade redan

vi blev inte bara våta

vi hade varit det hela tiden

vi bara inte visste

hon kom hem sent igår

och som hon såg ut

sade att hon fallit utanför

vi visste ännu inte

att han hette Albert då

vi hade vetat det hela tiden

vi blev inte bara våta

men allt vi hade försummat

rann ut över gatstenarna

medan hon letade i köksskåpen

och på laptopen

efter sin förlorade oskuld

och på rikskanalen kördes Big Brother

sju kvällar i veckan

på bästa sändningstid

medan barnen fick smultronglass

och ingen åt kokt potatis

ingen betalade heller räkningarna

vi blev alltmer alkoholiserade

vi gick på familjeterapi i veckan

och det regnade oavbrutet

innertaket läckte också

vi blev inte bara våta

vi hade varit det hela tiden

vi bara inte visste

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-12 07:19

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP