Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dumhet, det vill säga att göra på något sätt så att det hela 'går över styr', verkar ligga i människans natur. När det går bra märker man det ofta inte ens. Om man inte blir förvånad förstås. Oj, det gick ju fint!


Mitt fel var det




Ante skröt, till slut kunde han inte hålla tyst längre.
Sedan gick det som det brukar.
Det skyllde han på skrytet.

På att han inte kunde hålla tyst om det hela.
Sedan gick det som det gick.
Så brukar det ju gå, om man heter Ante.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-21 13:55



Bookmark and Share


  Carola Viola Hedelius VIP
Hur gick det?
2016-02-21
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP