Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

G-MAIL

min g-mail-inkorg
varför bryr jag mig ens?
min g-mail-inkorg
det är klart att det känns
vi två kan kanske inte
bli överens
för många års vänskap
det sattes en gräns

tom korg och stor sorg
i en ombonad borg
jag bär den i hjärtat
på gator och torg
den rostar nog aldrig
det är kanske sant
den kanske är tillverkad
av diamant


LARZ GUSTAFSSON  12/2 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 370 gånger
Publicerad 2016-02-12 19:36



Bookmark and Share


  mare VIP
Gillar dikten
2016-02-12

  Nina.H
Väl skaldat vännen..
2016-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP