Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Vem har hällt mogadon i dricksvattnet?" ( Replik urfilmen "Sömnen")


KALOCAINÖVERDOS

allt som lever

ser ni som ett hot

är man klok så

är man idiot

om man tänker själv

är man en pest

låta andra sköta

det är bäst

tänkandet läggs på

entreprenad

sådant är förtrycket

i vår stad

sabla ned det där

du ej förstår

egenart är jobbig

och för svår

 

 

LARZ GUSTAFSSON  13/2 2016

 

"Lagom" är en ond andemakt från djävulen!




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 230 gånger
Publicerad 2016-02-13 13:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP