Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tornet

jag gömmer mig bakom orden
bygger in mig i bisatser

staplar verb på adverb allt högre

som om tomrummen gick
att sudda ut

trasslar med meningarna, böjer adjektiv
tills jag glömt
hur det var från början

jag är livrädd

de säger att när orden tar slut,
först då hittar man sig själv,
i det ordlösa tysta

men tänk om det var allt jag var?
ord och meningar,
och sen efter punkten,

inget mer.




Fri vers (Fri form) av alvljus
Läst 332 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-02-13 20:25



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Liknar min dikt, skrev den innan jag läste din fina dikt.

Jag söker mina ord där ingenting finns
jag söker orden jag inte minns

De förflutna är orden som fanns
de flöt bort till ingenstans

Mina ords magi är förbi
det får jag finna mig i

2023-11-03
  > Nästa text
< Föregående

alvljus
alvljus