Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I vilket fall är det till stor gädje!


Kära vänner

är det av önskan

om överlevnad

bortom vår biologiska gräns

som vi manifesterar

våra minnen och tankar

till en skog

av krokiga statyer?




Fri vers av Bengt VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-14 12:12



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Troligen
2016-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP