Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
To all the cissy boys and lap dogs out there.


ÄLSKA ILSKA

älska ilska

vem kan svära sig fri?

ilska är en

underbar energi

bygg en mur

var aggressiv konstruktivt

hat kan vara

oerhört produktivt

 

 

hata ondska

dra upp huvudet fort

sanden kväver

som den alltid har gjort

verkligheten

är rätt bister - men sann!

kom och möte den

som en MASKULIN man

 

 

LARZ GUSTAFSSON 15/2 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 245 gånger
Publicerad 2016-02-15 12:59



Bookmark and Share


    Balans
Yess...!
2016-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP