Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SÄG EMOT

säg emot

om du tycker

någonting är snett

säg emot

hävda det som

du anser vara rätt

en protest

kan förändra

läget i ett land

bli den gnista

som sedan

blir en präriebrand

 

önskar jag protesterat

mer än vad jag har gjort

hardcoreaccentuerat

riktigt slagit på stort

men så länge jag lever

på vårt märkliga klot

ska jag skriva och skrika

ska jag säga emot

 

 

LARZ GUSTAFSSON  18/2 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 362 gånger
Publicerad 2016-02-18 18:01



Bookmark and Share


  mare VIP
Underbart!
Högt och starkt
för sanningens ord
vara obekväm
för bl.a PK gänget!
2016-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP