Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MED FACIT I HANDEN

med facit i handen

är det lätt att bedöma

med facit i handen

är det så lätt att glömma

det som gjordes som faktiskt

är värt att berömma

 

man dömer en dröm

och ser inga nyanser

ett misstag begicks

det ges inte fler chanser

en ytlig bedömning

bekvämt och behändigt

man ser utanpå

men mer sällan invändigt

 

 

LARZ GUSTAFSSON   19/2 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 185 gånger
Publicerad 2016-02-19 10:32



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fastnade speciellt för det sista stycket!
Man ser ett ansikte, men inte människan bakom.
2016-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP