Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG LÄNGTAR EFTER KÄRLEKEN


Jag längtar efter kärleken
som ska sätta mig i brand

Är det möjligt efter så många
ensamma år har glömt hur man
gör när man älskar villkorslöst

Men innerst inne vet jag att det
finns en för mig som passar min
själ och hjärta

Så bara kom och omfamna mig
ta mig till tidens slut överös mig
med rosenblad och jag ska bli
din för evigt




Fri vers (Fri form) av Fånga dagen
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-19 18:30



Bookmark and Share


  mickech
En vacker önskan!
2016-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen