Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÄCKELSE I YTTERSTA TIDEN

varför är det så många som far illa

fast vi har det så bra här i vårt land?

många barn känner vanmakt och förtvivlan

till den grad att de måste tas om hand

vi har skyddsnät och vi har lyxartiklar

och en väl utbyggd nöjesindustri

svea rike är mycket välutvecklat

med sitt väloljade maskineri

man ger järnet för kroppen och för själen

medan andens behov åsidosätts

psykofarmaka erbjuds syndaträlen

som dock aldrig blir tillfredsställd och mätt

Jesus Kristus förpassar man till knutby

endast galningar tror på nånting sånt

och så fort det bli fråga om just Jesus

bildar nejsägarna en enad front

ändå är Han din lösning och din räddning

Han vill vara din tillflykt och ditt svar

Han blev offret för alla våra synder

genom tron vill Han också bli din Far

 

 

LARZ GUSTAFSSON 3/11 2009



 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 361 gånger
Publicerad 2016-02-22 18:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så sant, bara Jesus är svaret och lösningen på världens problem!
2018-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP