Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lite tveksam till att bli en del av den öppet asymmetriska maktfördelningen


webers fälla

funderar på att
självmant kliva i

järnburen
med sinnrika

lås

bara för att
jag kan hoppa ur

med ett glatt
häpp i ett annat rum

men till skillnad
från den store Houdini

väntar jag mig inga applåder




Fri vers av Bengt VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-25 08:56



Bookmark and Share


  DominiQueen
Cool dikt, Multidimensionell :-)
2016-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP