Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ETIOPISK KEPS

jag har en keps

köpt i etiopien

jag känner mig

ganska självsäker i den

verkligheten

som att komma hem igen

i viss mån är det

väl kläder som gör män

 

 

fidel har sin stil

larz gustafsson har sin

jag blir bekväm i

den outfit som är min

det märks på håll och

det märks på hållningen

rebell i keps köpt

i etiopien

 

 

har aldrig önskat

att smidigt smälta in

att följa mode

att bli "what's happenin'"

vill finna kärnan

och skruda den med tyg

som tar fram mannen

som inte är så blyg

 

 

LARZ GUSTAFSSON 26/2 2016

 

"Like trousers, like brain" (Joe Strummer)




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 389 gånger
Publicerad 2016-02-27 11:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP