Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett inutidjup och hon, sara


benämning på den tredje dimensionen och sara

det här händer inte;
det nyfödda solljuset i kör med våra vårknoppar
vi glömmer bort hur det, hur vi fick våra hjärtan krossade
minns bara de vi krossat

forma mitt hjärta! stöp ett ljus ur mitt bröst
kavlar ut maj över vägarna
tassar på tå på spetsen av varenda känsla

det talas om att exponera sina rädslor
och jag blir bestulen på min existens

vem har inte sett mina bruna ögon?

hjärtevän, en vän till mitt hjärta
jag lämnar plats åt dig bredvid mig
vi kan väl prata med varandra i sömnen
pratar om att man måste förstå ord
som synonymer till fiender
trots att vi är vänner

vi behöver inget klassiskt valborgfirande
vi gör eld på annat vis

lejon är vackra numera




Fri vers av sotlugg
Läst 780 gånger
Publicerad 2006-05-01 10:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sotlugg
sotlugg