Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ALLT LIGGER I FÖRFLUTEN TID

allt ligger i förfluten tid

fast jag ser det härintill

allt ligger i förfluten tid

som camilla och som jill

inramningen är likadan

innehållet är helt nytt

tankar tar ofta fart på stan

om vad alltihop betytt

 

 

allt det som som förr låg framför mig

det har tiden gått förbi

allt ligger i förfluten tid

utom tonerna och vi

tågen har gått och SKULLE gå

och biljettluckan har stängt

allt ändrades, det blev ridå

på de platser där vi hängt

 

 

LARZ GUSTAFSSON  28-29/2 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 243 gånger
Publicerad 2016-02-29 12:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP