Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maja

sä suutelit

mä halasin

 

 annoit mulle

tyttövauvan

mä palasin

 

mä suutelin

sä halasit

oli kori täynnä kaloja

ja palasit




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-21 00:29



Bookmark and Share


    Jocelyne Lachszter
Kaunis, paljon tunteita muutamilla sanoilla
2016-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP