Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då är en kvinna vacker

Känner dina andetag under min tyngd
Jag andas i din mun, vi delar samma luft
Låter min hand sakta glida ner
Låter fingrarna glida längs det varma våta
Hör, ser och känner din njutning forsa genom min kropp
Dina händer drar längs min rygg
Din kropp häver sig mot min
Det var du som lärde mig att älska
Det var du som sa: då är en kvinna vacker




Fri vers av Smurfer
Läst 352 gånger
Publicerad 2006-05-01 18:03



Bookmark and Share


    Elin Sundström
Häftigt och härligt. En erotisk dikt som funkar.
"Det var du som sa: då är en kvinna vacker"
Jag gillar det!
2006-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Smurfer