Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Funderingar om oss människor tillsammans


Kedjan

Länkar är vi
I samma kedja
Av olikfärgade händer

Men ändå är det så lätt
att hålla din hand
Av samma färg
av samma sort

Då brister
de sammanhållande länkarna
Till mindre kedjor

Blir de till värn
för våra egna hem

Eller till rostande öglor
Liggande på ödestranden?




Fri vers av Fredrik Stillesjö
Läst 228 gånger
Publicerad 2006-05-01 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö