Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mitt hjärta


I mitt hjärta
går
ännu barnet
jag var

tveksam
genom röda kamrar

smyger
i kalla hålrum
där
skälvande drömmar
lägrat sina skuggor

tassar
i blodiga salar
där
trötta vålnader
viskar ur dunklet

I min själ
lever
ännu barnet

sjunger
om sin längtan
under vita palissader

lägger
den sista tråden
vid
livets brokiga väv


Bs-06











Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 321 gånger
Publicerad 2006-05-01 21:15



Bookmark and Share


    lory
barnet ska växa och hjälpa oss igenom livet..bravo
2012-01-12

    En klar stjärna
Så vacker.. Din dikt påminnr mig om \"Så som i himmelen! \".... Barnet inom oss vill ha bekräftelse ... hon/han vill ha upprättelse! // Helen
2008-04-14

  Daybreaker
Vackert, med ett tema som jag också ständigt uppehåller mig vid!

Barnet vi aldrig får glömma!
2006-05-02

  Daniel_78 VIP
jag gillar texten speciellt för att jag så lätt kan identifiera mig med barn i hjärtan och barn i sinnet. osäkerheten och lekfullheten.

jag har lite paus från skrivandet o dyl o nu drar det till stockholm, skepp ohoj :)
2006-05-02

  Teresia Ridell
Mycket vackert !
Ja så länge man kan känna det lilla barnet inom sig tror jag man lättare kan känna/bry sig om andra.
2006-05-02

    ej medlem längre
"I min själ lever ännu barnet"Låt ingen stjäla barnet inom dej!
"Trötta vålnader" Låt dom bli ännu tröttare så dom sticker!
2006-05-01

  Jessi
Inom oss lever alltid barnet (förhoppningsvis)- härligt, härligt!
2006-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg