Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är inte så körd !


Positiv Jänta


Ser framåt emot
kommande dagar.
Känner litet hot,
som i mig jagar!

Trodde att jag rott
båten min i land.
Men, nånn hade snott
Soluppgångens Rand.

Sjuk av å vänta
på Kärlekens Liv!!
Är, ju, en jänta, --
-- som är Positiv !

Kanske, jag är för
Kontroversiell ?!
I texter jag strör
krossad Karamell.

Och, en å annan --
giftbomb av Odör!
Är het i pannan, -
- går å steka smör!

Är inte så störd,
Som de många tror.
Ett Psyke av Börd,
i vilket Frid bor !

Självläka, jag kan, -
i kropp som i Själ !
Den tanken är sann
som inte ser fel !





Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 266 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-03-10 22:42



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Bra att vara positiv och hoppfull...det fungerar för det mesta...
2016-03-13

  överlevaren VIP
Härligt ordat, på ditt speciella sätt...
gillar!
2016-03-11

    ej medlem längre
Ärliga ord fulla av sanning...raka rör är det som gäller här!
2016-03-11

  Marita Ohlquist VIP
Här var det raka puckar!
Bra spelat!
2016-03-11

  Blomma-Stjärna VIP
kontroversiell krossad karamell - vers med pricken över i!
2016-03-11

    Elisabeth Nilsson VIP
Vad du skriver kraftfullt med en touch av humor och djävlar anamma!
2016-03-11

    ej medlem längre
Ärligt och rättframt på det sätt som är så typiskt för dig. Gillas!
2016-03-11

  bumerang
Sanning är din identitet.
Liksom din text
Gillade särskilt
"krossad karamell"- liknelsen.
2016-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf