Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att vara bra på olika saker. Lära sig på olika sätt och finna acceptansen i det.


Bok-intelligent eller gatusmart, skillnaden.

det må så vara
att jag är
liten i orden
meningar och
komman. punkt

men jag är
kompenserad
med en talför
och kreativ
förmåga

jag väljer
att gågatan
vandra på

det är en
vidare väg
smart
va.

det kallas
punkt

men come an

"Va?!"

~ jag dansar med en inre livskraft, följer lilla gågatan vidare fram~





Bunden vers (Annat versmått) av Miah Michele Wirén
Läst 249 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-11 12:40



Bookmark and Share


  S-E Forslin/same
Underbar inställning, Miah! Go on!!! =D
2016-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Miah Michele Wirén
Miah Michele Wirén