Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är vår tids moraliska panik oförmågan att med saklig grund diskutera flykting- och invandringspolitik?


dansbaneeländet

Det var ett hot
mot ordning och normer

förvirrade individer
rensade ibland banan

bara för att se en mänsklig
tsunami fylla den igen




Fri vers av Bengt VIP
Läst 280 gånger
Publicerad 2016-03-12 13:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP