Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEKEN NUDDAR ALLA MINA SINNEN



Kärleken nuddar alla mina sinnen
längtan att bli kysst på kind

Du smeker på kinden och säger
att jag är underbart vacker

Jag blir oerhört glad och säger
att jag är underbart vacker

Du tar min ena hand
trycker den lätt och sen
kysser du den lätt

Känner mig som en
tonåring igen och
det pirrar i magen

Sedan vandrar vi i
vårsolen hand hand




Fri vers (Fri form) av Fånga dagen
Läst 184 gånger
Publicerad 2016-03-16 18:30



Bookmark and Share


  Knoparemoj
Hej,

Fin kärleksdikt jag älskar kärleksdikter.

Ha det gott
Bosse
2016-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen