Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En omgjord dikt av mig orginal poet är Katarina frostenson


MARS SPÅR


På vägen hon går och sjunger en sång
på vägen hon går och sjunger en sång
på vägen hon går och sjunger en sång

Vid grässträngen vänder hon sig om
och hon tar av sina vantar mitt i vintern

Snökristall ansikte mitt i vintern kyla
Ett tag för alltid vänder hon sig om från mig

Törnrosorna är sen längesen över överblommade
och nyponens röda smäck är underbart att se på

Det finns ingen annan tid än sommaren
som är så ljus och oändlig

Död på en sommar med en sjungande
lyra på sin sträng




Fri vers (Fri form) av Fånga dagen
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-16 18:42



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert och tänkvärt skaldat!
2016-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen