Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Verklighetens Saga.


Det är som det är !


Det är som det är ! Kärleken --
går, jämt, sina egna vägar.

Jag väntar på honom. Han är
nånn annanstans å kan ej komma!

Skjuter det hela till Framtiden ...
Eldbollar studsar ini Nuets förgängelse.

Hör dess signaler från i alla de tider, -
som likt böljande vågor far i mitt rum.

De Tusen Sjöars Lands Hövding -- --
poserar i svartvitt med jättesnoppen!

Han skulle varit di-barnet vid min barm.
Men Maktens ormar hade annat i Sinnet!

VAD är, då, allt detta ?? Det tycks, som
att Verkligheten egentligen är en Saga. ~~

Tiden går, Livet fortsätter och vi lever - -
- - lyckliga i alla våra dagar. Utan Slut !

Gick i Barndomens lund i ekars gröna skugga.
Det fanns otroligt många fler vackra blommor, då!

Sagan känner inga gränser för hur väl --
de älskande i handlingen vill varandra !!

Väntan är lång å seg som ett tugg-gummi !
Det är som det är ! Han kommer, -- en dag !






Fri vers av Marianne Räf
Läst 442 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-17 23:23



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Ja, tänk om Verklighet och Saga får ombytta roller...!
2016-03-18

  Marita Ohlquist VIP
Längta och vänta.
Beundrar din styrka och ditt tålamod.
2016-03-18

  H.C.B
detta är väldigt osmart Dildo fight with the PoliceDildo fight with the Police

http://videos.baraskit.se/vid3/dildo_polizei.html

2016-03-18

  H.C.B
https://www.youtube.com/watch?v=DT2FFOHttPU&ebc=ANyPxKrcxcftrFyOu60VrtjFT5GuSJxc2pd8xhcwms1uDuw0HFkBW3mFBXFftFeWU3-BAoiv9uZySLPd0HpJ1WLCXY5ncNhl4w

2016-03-18

  H.C.B
bosse hobb på torg och sorg ta en toy!
2016-03-18

  överlevaren VIP
Tandgnissel och tuggande om det som gnager, när kommer han?
2016-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf