Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frusen ros

 

Musiken har tystnat

och jag är 

i en annan tid

 

vandrar i din frostiga trädgård

 

I allt det stilla

blickar

 

dina frusna blommor

mina ord

 

som talade

i orden

som aldrig talades

 

ser oss där tillsammans

 

hur vindar smeker mina

frusna rosor

 

försiktigt

 

jag minns när du gav mig dem

 

så ömma var dina blickar

 

Så vackra de var

rosorna

 

nu frusna

 

vinden griper tag

snöflingor svävar i

omkring

 

som änglar

 

i överjordisk kärlek

 

kan du se dem

älskade?

 

kan du se

se

 

vintern är vacker

 

hur du får mig att frysa

i väntan

 

hoppas

 

stolt och frusen

men ännu vid liv

 

vet

att jag väntar dig

 

vet 

 

att våren kommer

 

för att 

möta dig

 

se

älskade se

 

rosen

 

hon är jag

frusen

 

så kom snart

 

älskade vår

 

så kom

och älska

ja

 

kom

 

och älska mig

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 394 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-03-24 20:03



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Så fin!
2016-03-30

  ResenärGenomLivet
Mycket vackert att se fram emot...fint...
2016-03-25

    ej medlem längre
Hurra för Nina!
Välkommen tillbaka!
2016-03-25

  Gisela Nordell
vackert kärleksfullt flöde av ord som känns behagligt att läsa, lite vemodstänkt som livet ofta är
2016-03-24

  mickech
Mycket poetiskt och mycket vacker, Bra skaldat!!
2016-03-24

  ULJO
Magi i mina ögon
2016-03-24

  Änglaögon
Så väldigt fint skriftat.
2016-03-24

  M:tin
Berörande vackert!!!!!!
2016-03-24

  Max Poisé VIP
Fin och sällsam!
2016-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP