Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sluta?

Jag ber dig att sluta

sluta mina ögon 

i kyssar

 

ler

 

visst kysser du som en ängel

 

och jag är en

 

är du?

 

mm jag känner det 

djupt in i hjärtat

 

för det är så

 

så när man älskar

 

som änglar gör




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-03-24 20:10



Bookmark and Share


  M:tin
Oj så vackert!!!!!!
2016-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP