Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en vän


Han


Han. 

Han tittar in i min värld.

Går in i den i tankar.

Genom mina ord.

Betraktar den

från sin värld.

Läser den

så.

Han ser den så.

Ur sin egen synvinkel.

Hans syn är vacker.


Såsom jag ser den.

Men ändå som han.

När han ser min värld.


Och jag älskar den.




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-03-24 20:19



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
En sådan vacker syn av en vän!
2016-03-25

  ULJO
Briljant skrivet
2016-03-25

  Max Poisé VIP
Visst är känslan underbar. Just det där när man vet att en vän läser och tycker om! Bra här!
2016-03-24

  M:tin
Fin den :)
2016-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP