Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av Själsöga


Famn


Famn

 

Låt silverbladen tala

Låt askan glöda i berget

Namnet hon bär
Djupt inne

Längta andas längta

 

Hon brister itu

 

Sång 

Fyller sina läppar med tårar av dem

 

Se dem
se dem

Som diamanter

Vackra

 

Ja där i bergets port
Öppnar hon sig

för honom

 

Han glöder i mörkret

 

Fingrar berör
Djupt

 

De vackra stenarna gnistrar

 

sen

Som kärleken

 

 

Stilla dör
Bort

i gryningstimma

Finns inte?
Jo finns

 

så i berget

Skörda hennes

 

Famn

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2016-03-24 20:31



Bookmark and Share


    adwasbusy
Fantastiskt
Bergsäkert
Underbart..
2016-03-27

  ResenärGenomLivet
Mjuk och fin poesi...
2016-03-25

  Goraxy 89 Orion VIP
Inget snack om att bli oberörd här - Texten formen (det stilistiska greppet) genomgående flow, genomtänkta bilder - så gör man POESI.

TACK
2016-03-25

  Bibbi VIP
Så fint.
2016-03-25

    ej medlem längre
Vacker poesi!
2016-03-25

  M:tin
Fint du skriver!!!!!!
2016-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP