Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu ett år.


Tyst skål

Tänder ett ljus.

Korkar upp ett rött från Priorat, som du skulle ha gillat.

Skålar utan ord. Du hör ändå.

Ditt foto på väggen ler tillbaka,

 

samma foto som var med på din begravning.

 

----------------------------------------------------------------
Tack för bild från https://pixabay.com/en/candlelight-candle-light-1077638/




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 668 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-03-26 17:14



Bookmark and Share


  Martin Lind
Fin stämning och fint fångat känslor.
2016-12-18

  Bo Himmelsbåge
Fin dikt om gemenskapen med de döda...
som ändå lever inom oss...
2016-03-27

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Vackert,mjukt och fint.
TBG.
2016-03-27

  Maj-Lis VIP
Sorglig denna
2016-03-27

  Eva Langrath VIP
Fint och trösterikt. Jag tror att han ser.
2016-03-27

    ej medlem längre
Vemodigt att minnas de kära som inte finns med längre!
2016-03-26

  Ninananonia VIP
Sorgligt fin..
2016-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)