Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill?

 

Mörker

himmel


låga

tänd

 

 

flammande vackert

 

du kysser siluetter i mitt mörker

 

jag känner det nakna, vill vakna

av dina kyssar

 

se mig 

jag vill vakna

väck  mig

jag vill sakna

 

jag vet

att vi saknar varandra

nu

 

het

 

mörker 

himmel

 

låga 

tänd

 

 




 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-03-26 20:57



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Så fin dikt
2016-03-27

    ej medlem längre
Kärleken bor i dina händer.
2016-03-27

  M:tin
Vackert du skriver!!!!!!
2016-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP