Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man kan låta sig inspireras av poeter. En kvinna jag känt en längre tid inspirerade till att kommentera per rick och en annan kvinna som skrev sin text så jag ville kommentera den via ricken.


Kritik på en text (1341) en rick




En del har säkert sett den
andra bara tänkt kring en
möjligen har den sitt givna patos
åtminstone har den historiskt Atos
D' Artagnan o de andra känns igen




Bunden vers (Limerick) av lodjuret/seglare VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-29 13:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP