Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sugen på livet


Ännu en vår

Ännu en vår
lapar i mig sol
fångar in den med hela mig
vill ta hela världen i famn
åh blir så sugen på livet
och alla blommor i dess prakt




Fri vers (Fri form) av Susa
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-27 12:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Susa
Susa