Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om det var sant, ändå !


Drömromans


Har en vidunderlig Dröm !
Vet icke om den är sann.
Om ett Möte med en öm
och mkt kärleksfull man;
där känslor går i en ström!

Han drar mig till sig - å jag
blir SÅ glad över detta !
Det skänker mig ljuvt Behag,
då han på mig vill sätta !!
I lugna, massiva tag !

På VAD sätt kan jag göra
denna Dröm till - Verklighet?!
Kan jag honom förföra??....
Vill han ha min "eldighet", --
-- eller skulle den störa ?

Huu,- ett sånnt Grubbel jag har -
över hur imponera - - - - -
på å locka på den karl,
jag brukar observera
i Drömmens sunkiga Bar !

Han är rätt svåråtkomlig.
Eterisk, - liksom Drömmen, -
i mytiskt sken, gudomlig.
Ej röken, dock, av lemmen,
jag sett, - den är, väl, hemlig!

Jag väntar, nu, på Natten.
Då, den är här ska jag, nog,
på nått (bra) sätt få fatt ´en! ~
--Vad sägs om litte Älskog !?
Kom igen, nu! Där SATT den !






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 299 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-03-29 21:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
..du kan verkligen få pennan
att rinna.. flyta fram.. att droppa
fram.. i tankar.. till platser som
inte fanns innan.. bra..
2016-04-03

  ResenärGenomLivet
Drömmar kan slå in, så fortsätt att drömma...
2016-04-01

  Åsa Njunjes
Härligt rim genom denna som får även mig att längta efter mer nattlig "hetta".
2016-03-30

    ej medlem längre
Bäst att inte somna då, det blir kanske en spännande natt...
2016-03-30

  överlevaren VIP
Önskvärd dröm, hoppas den blir verklig!
2016-03-29

  ULJO
Hoppas att det bli en sanmdröm
2016-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf